Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'Estudiant a Empresari (DACSA-UV) Logo del portal

La Càtedra DACSA-UV col·labora en un taller sobre cooperativisme i ODS

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 10 de maig de 2024
Fotografia presa durant la realització del taller.

El workshop titulat "L'emprenedor cooperativista i les ODS. Aplicació en un context sostenible" es va celebrar el passat dia 26 d'abril, en la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

L'activitat va estar organitzada per l'Institut IUDESCOOP i finançada per la Generalitat Valenciana, i va comptar amb la col·laboració Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'Estudiant a Empresari (DACSA-UV).

Tenia per finalitat tractar els temes d'actualitat vinculats a l'evolució empresarial, i en concret, les actituds i capacitats emprenedores i innovadores per a desenvolupar estratègies d'èxit en empreses sostenibles de l'economia social.

En este workshop en particular, se'ls va atorgar una menció especial a les cooperatives, a les quals se'ls va donar una oportunitat per a considerar els seus elements per a la seua sostenibilitat en el mercat actual. 

En este seminari, vam poder comptar amb les intervencions del Professor de la Excelia Business School de Francia, Nawazish Mirza, que va parlar de “How to publish in Review of Accounting and Finance or Journal of Risk Finance – temes d'Economia social”.

Fotografía del taller

També comptem amb les Conferències d'altres grandíssims professors de diferents Universitats de tota Espanya com Cristina Blanco Gónzalez-Tejero, de la Universidad de Alcalá, José Ramón Saura de la Universidad Rey Juan Carlos, Esther Calderón de la Universidad de Burgos i José María Martín de la Universidad de Granada. 

Tot això va ser moderat pel professor Jose Manuel Guaita, de l'Universitat Politècnica de València.

Des de la Càtedra volíem donar les gràcies a tots els professors que van participar en este dia i a tots els assistents.