Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Càtedra solidària

La Fundació Vicente Ferrer ha posat en marxa una campanya molt especial: “Som la clau”, per a sensibilitzar a la població que apadrinar significa OBRIR UNA PORTA A l'ESPERANÇA I Al FUTUR DE MILIONS DE PERSONES DE L'ÍNDIA. Amb aquesta “clau” s'obri la porta del desenvolupament de milions de persones, d'escoles, d'hospitals, de cases, de plans nutricionals, de producció agrícola. Pots trobar informació detallada a la pàgina del projecte al web de la fundació.

 

logo fundacion vicente ferrer

La asociación Escoles de Nicaragua va a organizar un concierto para dar difusión de sus actividades. Será el jueves día 10 de Febrero en la sala La Edad De Oro (c/San Jacinto 3) a las 10 de la noche. Tocarán 3 grupos locales y la entrada será libre, aunque se solicita la aportación de material escolar (lapiceros, bolígrafos, libretas, etc.) que será recogido en la entrada, como en fiestas anteriores, para apoyar a la asociación y sus fines educativos. www.escolesdenicaragua.org

 

ong logo escoles nicaragua

Somriures de Bombai us convida a sumar-vos a la lluita pacífica contra la pobresa, junts a noves aliances amb altres ONGs que treballen en aquest línia, per a millorar dia a dia al fet que els més desfavorits, pobres i dàlits (els intocables de les castes més baixes) de Bombai puguen tindre una vida més digna, amb esperança i un futur nou. www.sonrisasdebombay.org

 

ong sonrisas bombay logo

L'Associació Namelok convida a participar en els projectes educatius que venim desenvolupant a Kenya, centrant el seu esforç en els xiquets mes desfavorits, edats de 3 a 7 anys, que no disposen d'infraestructures ni mitjans per a iniciar la seua formació i preparació per a l'educació obligatòria. Fins hui hem finalitzat la construcció i adequació de dos col·legis, on assisteixen mes 175 xiquets, i hem construït un pou d'aigua que és utilitzat, tant pels col·legis, com per la resta de la comunitat Masai de Namelok. Per a aquest 2011 – 2012 tenim previst actuar en altres 4 centres. En la pàgina web www.namelok.org trobaràs informació addicional sobre l'Associació, publicacions, projectes realitzats i vídeos gravats en els diversos viatges realitzats a Kenya.

 

logo namelok ong
El Tifó Haiyan està deixant al seu pas milers de víctimes a Filipines, urgeix atendre la població afectada de manera immediata.
La regió ha sigut assotada per una de les tempestes més devastadora de la història. Les comunicacions i accessos estan tallats i és necessari proporcionar aigua i material d'emergència a zones que han quedat aïllades.
Els equips d'Oxfam estan ja en el terreny avaluant la magnitud dels danys. En màxim 48 hores enviarem un carregament d'ajuda humanitària. Les pròximes hores i dies seran crítics.
En cas d'emergències com aquesta, cada moment compta. La teua donació farà possible que la resposta a l'emergència siga ràpida i arribe on és més necessària.
“Fer que la gent tinga aigua potable, sanejament adequat i un sostre és la nostra prioritat immediata. Aquests desastres agreugen la situació de les persones més pobres de Filipines. Els xicotets agricultors i aquells que depenen de la pesca per a guanyar-se la vida seran els més afectats. Els seus camps i les seues embarcacions acabaran inutilitzats i necessitaran ajuda, no sols hui, sinó en els pròxims mesos. Marie-Madamba Nuñez d'Oxfam a Filipines.
ong logo intermon