Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de privacitat i transformació digital Microsoft-UV Logo del portal

Es tracta d'una activitat reservada i d'interès preferent per a:

  • Funcionaris públics que despleguen la seua activitat en aquesta matèria.
  • Càrrecs electes amb competència directa en matèries TIC.

La metodologia de l'esdeveniment suposa la presència d'assistents actius que participaran en la segona part de l'esdeveniment en un debat obert. Els assistents no són oïdors, la inscripció en l'esdeveniment implica un compromís d'aportar i participar. 
Les places són limitades i s'atorgarà preferència en la inscripció a aquestes categories de persones.

Dades peticionari
 
 
 
 

 

 


Protecció de dades

Les seues dades seran incorporades als sistemes d'informació de la Universitat de València amb la finalitat de gestionar la seua inscripció a l'activitat i assistència a la mateixa. Així mateix, les seues dades s'utilitzaran per a l'enviament d'informació relacionada amb esdeveniments i activitats organitzades per la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft– Universitat de València, sempre que haja autoritzat la seua recepció mitjançant el marcat de la casella disponible en aquest formulari.
Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament, mitjançant presentació d'escrit adjuntant document identificatiu.

Per a açò dirigisca's a: 
Protecció de dades Servei d’Informàtica
Av. Blasco Ibáñez, 13 46010, Valencia.
(Es recomana que en la seua sol·licitud indique Càtedra Privacitat).

En tot cas pot consultar les polítiques generals de privacitat de la Universitat de València disponibles en el website institucional