Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Tributació Autonòmica Logo del portal

Mauro Mediavilla (Càt. Tributació Autonòmica) és el nou president de l'Associació d'Economia de l'Educació (AEDE)

  • 30 d’octubre de 2023
Fotografia d'una assemblea.

El membre de la Càtedra de Tributació Autonòmica, Mauro Mediavilla, ha sigut nomenat nou president de la AEDE per al període 2023-2025. Aquest nomenament va tindre lloc en l'assemblea anual de persones sòcies, celebrada dimecres passat 18 d'octubre.

Mauro Mediavilla, membre de la Càtedra de Tributació Autonòmica UV
Mauro Mediavilla

L'Associació d'Economia de l'Educació (AEDE) va ser fundada a Barcelona el 30 de març de 1992 per huit professionals de reconegut prestigi. El seu objectiu va ser reunir en una mateixa organització a professionals universitaris que per iniciativa pròpia dirigien els seus esforços investigadors a temes relacionats fonamentalment amb el finançament, la gestió i el rendiment educatiu.

En el seu recorregut de més de 25 anys la AEDE ha sigut útil, almenys, en el terreny de la coordinació, la informació i/o l'organització d'activitats de millora entre i per als professionals, d'una banda, i en el de la formació d'especialistes, per un altre. Una de les activitats fonamentals de la AEDE és la celebració anual de les Jornades d'Economia de l'Educació.