University of Valencia logo Logo Chair for Cooperation and Sustainable Development Logo del portal

Lliurament de la IV edició de premis a TFG, TFM i tesi doctoral de l'eix de persones dels ODS

  • Web and Marketing Unit
  • December 5th, 2023
Moment durant el lliurament dels premis.
Moment durant el lliurament dels premis.

Premis atorgats per la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat de València.

En el marc dels IV Diàlegs per la Responsabilitat Social de la Universitat de València del passat 30 de desembre, va tindre lloc el lliurament de premis a TFG, TFM i Tesi doctoral realitzats sobre l'eix persones dels ODS. La vicerectora de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable, Pilar Serra, i el codirector de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible, Sergio Belda, van reconéixer l'esforç i la qualitat dels treballs de l'alumnat compromés amb l'Agenda 2030.

 

Les persones premiades van ser:

Categoria A. Treball de Final de Grau (TFG)

  • Modalitat Ciències, Ciències de la Salut, Arquitectura i Enginyeria, dotat amb un diploma:  Alejandra Martínez Herrera, per “La sexualitat en la dona amb càncer ginecològic: revisió sistematitzada”.
  • Modalitat Socials i Jurídiques, dotat amb un diploma: Eva Gallen Granell, per “Recomptes de persones sense llar: revisió sistemàtica i anàlisi d'un cas pràctic, el cens de la ciutat de València 2021”.
  • Modalitat Arts i Humanitats: Nuria Medina Càceres, per “Més enllà del sostre de cristall: dones en la gestió i direcció de la comunicació corporativa a Espanya”.

 

Categoria B. Treball de Final de Màster (TFM)

  • Modalitat Ciències Socials i Jurídiques: Cristina Vallejo Abad, per “Infància, gènere i cooperació: teles per al kambio, un projecte de desenvolupament per a les xiquetes a Moçambic.” 

 

Categoria C. Tesi Doctoral

  • Dotat amb un diploma: Ana Alcaraz Lamana, per “La contribució de les universitats a la sostenibilitat. Aproximació a un model de Responsabilitat Social Universitària transformador i alineat amb l'Agenda 2030 de Nacions Unides”.