Doctorat en Ciències de l'Alimentació

 

Els requisits d'admissió al programa de doctorat en el seu període d'investigació són els següents:

  1. Haver superat prèviament el màster en “Qualitat i Seguretat Alimentària”.
  2. La Comissió de Coordinació Acadèmica del programa analitzarà les sol·licituds d'aquells alumnes que desitgen accedir al doctorat a partir d'altres títols oficials de màster de caràcter afí o de títols obtinguts conforme a sistemes educatius aliens a l'Espai Europeu d'Educació Superior, sense necessitat de la seua homologació, prèvia comprovació que el títol acredita un nivell de formació equivalent als corresponents títols espanyols i que faculta en el país expedidor del títol per a l'accés a estudis de doctorat.
  3. Els alumnes que hagen obtingut la suficiència investigadora en programes de doctorat en l'àmbit de les Ciències de l'Alimentació tindran accés directe, prèvia sol·licitud d'admissió al programa i justificació de l'adequació al perfil sol·licitat.

La Comissió de Coordinació Acadèmica del Doctorat a la vista del currículum de l'alumne i de l'adequació del projecte de tesi doctoral a les línies d'investigació del programa decidirà sobre la seua admissió, podent condicionar-la a la superació de certs mòduls del programa o altres complements formatius. En tot cas, l'alumne no podrà presentar la tesi doctoral fins que haja superat els requisits exigits en el moment de l'admissió.

L'admissió als estudis de doctorat suposarà l'acceptació del projecte de tesi doctoral, la seua adscripció a una de les línies d'investigació previstes en el programa i l'assignació d'un director de tesi doctoral.

Els tràmits relatius a la realització, presentació i lectura de la tesi doctoral es regiran per la Normativa d'Estudis de Doctorat de la Universitat de València