Logo de la Universitat de València Logo Grup d'Electrofisiologia Cardíaca - GRELCA Logo del portal

Ajuda Margarita Salas concedida!

  • 30 de gener de 2023

Patricia Genóves, doctora i col·laboradora del grup d'investigació GRELCA, ha aconseguit una ajuda Margarita Salas, per a la formació de joves doctors i doctores.

La Universitat de València ha concedit a la dra. Patricia Genovés, col·laboradora del grup d’investigació GRELCA, una beca Margarita Salas. Aquestes ajudes del ministeri tenen com a objectiu continuar la formació de professionals que han aconseguit el seu doctorat. Mitjançant un contracte d’investigador doctor, ofereixen la possibilitat de treballar a altres universitats o centres d’investigació, de l’estat o de l’estranger.

En el cas de la nostra companya, l’ajuda tindrà una durada de 2 anys. Això li permetrà treballar durant un any en el Grupo de Investigación Clínica y Traslacional en Cardiología dirigit per Luis Vicente Martínez Dolz i Esther Rosello Lleti, que forma part del Instituto de Investigación Sanitaria La Fe (IIS La Fe). El segon any tornarà al nostre grup per aplicar els coneixements aconseguits, continuar amb la col·laboració iniciada i posar en marxa noves línies d’investigació.

Enhorabona Patricia!!!

Imatges: