Logo de la Universitat de València Logo Escola Valenciana d'Innovació LABORA-Universitat de València Logo del portal

L’Escola Valenciana d’Innovació celebra la tercera sessió del seu programa de formació en innovació i prototipat #ReptesEVInnova2021

  • 10 de maig de 2021
Tercera sessió Reptes EVInnova 2021

El dia 10 de maig s’ha celebrat una nova sessió de #ReptesEVInnova2021. Es tracta d'un programa online dins del marc de l’Escola Valenciana d’Innovació LABORA-Universitat de València, que persegueix connectar el talent dels i les professionals de LABORA amb professionals de la innovació i talent universitari.

L’objectiu principal d’aquest programa és proporcionar formació al personal del Servei Valencià d’Ocupació (LABORA) per ajudar-lo a transformar les seues propostes innovadores en els àmbits educatius o de la gestió dels processos de programes de formació per a l’ocupació (FPO) en projectes viables i realitzables.

A l’actual edició hi participa personal tècnic dels centres LABORA de Paterna, Catarroja, Llíria, Ontinyent i Gandia, que en finalitzar l’acció podran validar solucions a reptes de gestió en matèria de FPO i permetre implantar noves idees.

La tercera sessió dels #ReptesEVInnova2021 està formada per la conferència «Aspectes emocionals del canvi» i un taller posterior centrat en la ideació, ambdós dinamitzats per Virginio Gallardo, soci director de Grupo Humannova. La pròxima sessió se celebrarà el dia 17 de maig.