University of Valencia logo Logo Valencian School of Innovation LABORA-Universitat de València Logo del portal

La Universitat de València convoca 5 ajudes de fins a 1.000 € al mes per a realitzar pràctiques d'innovació pública en els centres LABORA Formació de la Generalitat Valenciana en el marc de l'Escola Valenciana d’Innovació LABORA -UV (EVInnova)

  • July 30th, 2021
Cartell amb les caracterísitques de les beques

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius adjudicarà fins a 5 ajudes de mobilitat per a realitzar 4 mesos de pràctiques d'innovació pública i un programa formatiu en intraprenedoria en els centres LABORA Formació seleccionats en la I edició del Programa d'Innovació Reptes EVInnova previst en el conveni de col·laboració entre LABORA-Servei Valencià d'Ocupació i Formació i la Universitat de València.

EVInnova LABORA-UV és una aula d'emprenedoria que naix amb la finalitat de crear un espai estable d'innovació pública entre els professionals de LABORA i l'estudiantat universitari, que contribuïsca a la formació, el desenvolupament i la millora contínua de l'estratègia valenciana de formació per a l'ocupació.

Al llarg de març i abril de 2021 s'ha desenvolupat el Programa d'Innovació Reptes EVInnova dirigit als tècnics i tècniques dels centres LABORA Formació de la Comunitat Valenciana per a generar solucions innovadores a reptes de gestió en matèria de formació per a l'ocupació. Aquest programa ha premiat 5 solucions innovadores que s'implantaran amb ajuda de l'estudiantat universitari en els centres de Gandia, Paterna, Catarroja, Benicarló i València.

La finalitat d'aquesta convocatòria és seleccionar estudiantat universitari que aporte talent a les administracions públiques de destinació i que els permeta adquirir formació i experiència en la implantació del procés d'innovació pública iniciat pels tècnics i tècniques dels centres LABORA en la fase anterior.

L'estudiantat interessat haurà d'estar matriculat en alguna titulació oficial de grau o màster de la UV en el curs acadèmic 2021/2022. Les persones seleccionades ajudaran a implementar la solució d'innovació pública en el centre triat a través d'una pràctica de 415 hores de duració, participaran en un programa formatiu i rebran 500 € al mes per a les pràctiques en modalitat semipresencial i 1.000 € al mes si la modalitat és presencial.

El termini per a inscriure's estarà obert fins al 20 de setembre de 2021.

Més informació sobre els reptes d'innovació i les destinacions de les pràctiques en la web de la convocatòria.

A l'agost atendrem els dubtes sobre la convocatòria en el correu evinnova@uv.es