Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

Proves d'accés al Club Coral de la Nau Gran

El Club Coral de la Nau Gran, dirigit per Mònica Perales i Massana, obrirà el termini d’inscripció per a les proves d’accés per a noves veus el 5 de setembre de 2022. Els candidats i candidates hauran de superar una prova d’accés, per a la qual no és necessari tenir formació musical prèvia.

Durant el curs 2022-2023, el Club Coral farà un assaig setmanal, els dimecres, de 19.00 a 21.00 hores, des del 5 d´octubre de 2022 fins al 14 de juny de 2023, excepte festius i/o no lectius en el Campus de Blasco Ibáñez.

 

INSCRIPCIÓ

El període d’inscripció començarà a partir del 5 de setembre de 2022 a les 10:00 hores.

Per a realitzar la inscripció a les proves caldrà omplir el formulari d’inscripció corresponent ,per a veus femenines o masculines, segons el cas. S’admetran un màxim de 60 aspirants a les proves (30 aspirants per a veus femenines i 30 aspirants per a veus masculines) que s’assignaran per estricte ordre d’arribada dels formularis de  sol·licitud. En cas de rebre més sol·licituds, quedaran en llista d’espera per si algun dels/de les sol·licitants previs es donara de baixa. Aquesta llista d’espera s’anul·larà el dia que finalitze aquest procés selectiu.

 

IMPORTANT: PER A EMPLENAR AQUESTOS FORMULARIS ES NECESSITA UN COMPTE DE GMAIL​. AQUESTOS FORMULARIS NO FUNCIONARAN FINS EL 5 DE SETEMBRE DE 2022 A PARTIR DE LES 10:00 HORES.

Inscripció a les proves del Club Coral de la Nau Gran 2022-2023. Veus femenines

Inscripció a les proves del Club Coral de la Nau Gran 2022-2023. Veus masculines

 

Per a qualsevol dubte relacionat amb el formulari d’inscripció a les proves d’accés al Club Coral de la Nau Gran cal escriure al correu electrònic pam@uv.es, o telefonar al 963 983 196 en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres , excepte en el període de l´1 al 31 d’agost.

 

DATA I LLOC

Dies: divendres, 16 i 23 de setembre de 2022

Horari: de 16 a 20.30 hores

Lloc: Capella de la Sapiència del CC La Nau (C/ Universitat, 2)

Les persones admeses per a poder realitzar la prova d’accés al Club Coral de la Nau Gran,  rebran per correu electrònic una convocatòria personal per a la seua audició individual, indicant el lloc, dia, i hora concrets per a realitzar-la, que consistirà en:

  • Una vocalització
  • El cant d’un fragment d’una peca, que es farà arribar als candidats i candidates amb antelació.

 

PLACES OFERTADES

La distribució preferent de les places serà d’un màxim de:

SOPRANOS: 6 places

CONTRALTS:  2 places

TENORS: 6 places 

BAIXOS:  6 places 

Aquesta distribució  podrà variar en funció del criteri del tribunal.

 

REQUISITS PER A LES PERSONES CANDIDATES

  • Edat requerida: persones majors de 55 anys
  • Estudis musicals: no és necessari tenir cap formació musical.
  • Superar la prova d’accés.

 

OFERIM

  • Reconeixement acadèmic per als estudiants de la Nau Gran (6 crèdits Nau Gran) per l’assistència amb regularitat a un mínim del 80% de les activitats del Club Coral de la Nau Gran del curs acadèmic 2022-2023 complet (1r, 2n i 3er trimestres).
  • Formació pedagògica i musical.