Fundació GeneralUniversitat de ValènciaCentre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca (CUDAP) Logo del portal

WhatsApp en CUDAP

Quin servei oferim?

 

CUDAP ofereix a els/les usuaris/as un servei unidireccional de distribució d'informació d’interès del Centre.

Puc fer una consulta?

 

No es tracta d'un servei de xat. Els/les usuaris/as no poden fer consultes ni mantindre converses amb la resta de membres del grup mitjançant aquesta aplicació.

Què he de fer per a donar-me d'alta?


El/la usuari/a haurà d'incloure el número del CUDAP (96 393 79 99) en la seua llista de contactes i enviar un whatsapp indicant les paraules:

  • ALTA + NOM I COGNOMS + CUDAP

En un període màxim de 72 hores, el/la usuari/a començarà a rebre informació del servei/s triat/s.

Una vegada d´alta, la FGUV tindrà accés a les dades del perfil del/la usuari/a, foto, estat, etc, i les seues actualitzacions.

En el supòsit de que el/la usuari/a done de baixa el número de la FGUV de la seua llista de contactes no podrà continuar rebent la informació.

I per a sol·licitar la Baixa?


Enviant un WhatsApp amb la paraula BAIXA + CUDAP, el/la usuari/a deixarà de rebre les comunicacions a través d´aquesta aplicació.

En un termini de 10 dies el CUDAP confirmarà la baixa dels serveis.

La meua privacitat està protegida?


Com a usuari/a de WhatsApp haurà de saber que les seues dades seran utilitzades i emmagatzemades per WhatsApp Inc. Pot consultar les condicions d'ús i de privacitat de WhatsApp.

Quant al tractament de les teues dades per part de la FGUV pot rebre més informació en les nostres polítiques de privacitat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies