Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Continua oberta la matrícula de la Universitat d’Hivern a Gandia

  • UVGandia
  • 28 de gener de 2020
La Universitat d'Hivern a Gandia està oberta al públic en general

L’oferta de la Universitat d’hivern compren 7 tallers, dues eixides i tres activitats culturals. La matrícula es pot formalitzar des de la web de UVgandia i està oberta no tan sols als alumnes de la Universitat dels Majors sinó també al públic en general.

Del 17 al 28 de febrer tindrà lloc una nova edició de la Universitat d’Hivern a Gandia. L’oferta inclou set tallers de temàtica diversa oberts al públic en general. Els taller, amb una duració de 6 hores, abordaran temes tant diversos com l’òpera, la salut sexual per a totes les edats, els hàbits de vida saludable, les receptes valencianes, l’arqueologia i l’arquitectura maia o l’organització de fotos. Tots els tallers tenen un preu de 15 euros i estan oberts al públic en general. El contingut de tots els tallers així com la  formalització de la matrícula es pot realitzar a través de la web del centre: www.uv.es/uvgandia.

A més, enguany la programació s’ha complementat amb activitats culturals. EL dia 24 de febrer, el professor Santiago Laparra, pronunciarà la conferència: “Els Borja protagonistes de la història i víctimes de la llegenda”. A més, l’activitat es complementarà el dia 26 amb una visita teatralitzada al Pala Ducal. A més, el dijous 20 de febrer a les 19h i al Teatre Serrano, el grup de teatre de l’associació d’alumnes representarà l’obra “El Lladre”. Es tracta d’una actuació benèfica a favor de l’AECC i AFA La Safor. També, el dijous 27 a les 19h està prevista una sessió de cinema on es projectarà “La buena esposa”, una cinta dirigida per Björn Runge i basada en la noval.la homònima de Meg Wolitzer.

La programació es completa amb dues eixides programades per al divendres 21 i el cap de setmana del 28 i 29 de febrer. El divendres 21 els alumnes de la Universitat dels Majors a Gandia tenen la possibilitat de participar en l’activitat “Coneix la Universitat de València”, una eixida a València on visitaran l’edifici històric de La Nau, el Rectorat i el Jardí Botànic. A més, el cap de setmana del 28 i el 29 de febrer està prevista una eixida al Balneari de Confrents.