Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Literatura i un taller d’Àloe vera, propostes per a la programació de març d’Alumni UV

  • Fundació General UV
  • 5 de març de 2024
Planta d'Àloe vera

Alumni UV, el col·lectiu d’amics i antics alumnes de la Universitat de València, presenta aquest mes una programació d’activitats que inclou el Club de Lectura en castellà QUIJOTE i un taller de plantes medicinals i Àloe vera al Jardí Botànic UV.

El mes de març arranca per a la comunitat Alumni UV amb la cita mensual amb el Club de Lectura QUIJOTE, aquest dimarts dia 5, a la Sala Gonzalo Montiel de La Nau. El grup, que es reunirà en el seu horari habitual, a les 18 hores, analitzarà la novel·la de l’actriu, guionista i directora francesa Laetitia Colombani La trenza.

Amb prop de mig milió d'exemplars venuts a França i quasi trenta traduccions en curs, La trenza va ser un dels fenòmens editorials de 2017. En aquesta narració vibrant i commovedora, la multifacètica escriptora de reconegut prestigi trena el relat de les històries de tres dones, nascudes en continents molt dispars -Índia, Itàlia i Canadà, que es rebel·len contra el seu destí compartint unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.

També dins de les propostes per a març, dijous dia 14, a partir de les 16 hores, la comunitat Alumni podrà gaudir d’un taller de plantes medicinals, seguit d’una visita al Jardí Botànic de la Universitat de València. El taller, que abordarà les plantes medicinals en general i de l’Àloe vera en particular, es desenvoluparà íntegrament en aquest espai.

La participació en l’activitat, oberta als membres del col·lectiu Alumni UV (amb un preu de 4,50 euros) i el públic en general (amb un preu de 6,75 euros), requereix inscripció prèvia, disponible al web d’Alumni UV, a través d’aquest enllaç: https://ir.uv.es/Qpqfgy1.