Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Pasarela del Serpis (Foto: Miquel Francés)
IV Congrés 'Paisatge, turisme i innovació'

El patrimoni territorial s’ha incorporat al turisme i ha generat noves expectatives de desenvolupament i diversificació turística, sent necessària una reflexió sobre els plantejaments territorials, patrimonials i turístics que s’estan desenvolupant en el territori valencià. En aquest sentit, i en el marc del Conveni de col·laboració subscrit per Turisme Comunitat Valenciana i la Universitat de València a través del Vicerectorat Projecció Territorial i Societat, per al foment de la investigació i la innovació en el sector turístic valencià, s’organitza el IV Congrés de Paisatge, Turisme i Innovació, el tema central del qual gira al voltant dels plans de turisme com a instruments per al desenvolupament i promoció del patrimoni de València.

Aquest esdeveniment pretén ser un espai per a la reflexió i posada en comú visualitzant els diferents plans de turisme en execució per part de la UV, així com oferir claus per a l’adequada promoció i avaluació dels mateixos, des d’una perspectiva estratègica i des d’un enfocament de gobernança col·laborativa. D’aquesta manera, anar avançant des de l’acadèmia en una línia investigació-acció que persegueix propiciar, a diverses escales, el plantejament d’estratègies d’actuació que integren territori, patrimoni i turisme.

 

Data 12 de novembre de 2019 de 09:30 a 14:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Centre de Gandia (C. Tossal, 8). Gandia

 
Organitza

La Universitat de València a través del vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en el marc del Conveni de col·laboració subscrit per Turisme Comunitat Valenciana i la col·laboració del Centre de Gandia.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació