Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Cartell de la jornada
UV Col·laboratori: II Trobada Intergeneracional UV. 2 crèdits ECTS. Inscripció oberta
Presencial

La Universitat de València se suma a les celebracions del ‘Dia Europeu de la Solidaritat Intergeneracional.

 

La Universitat de València se suma a les celebracions del ‘Dia Europeu de la Solidaritat Intergeneracional’, fixat el 29 d'abril en el calendari de les Nacions Unides, i per a això ha organitzat la 2a Trobada Intergeneracional i Interdisciplinària de la Universitat de València, que tindrà lloc en el Centre Cultural La Nau el dia 26 d'abril de 2024. Les i els protagonistes d'aquesta trobada seran les alumnes i els alumnes de diferents itineraris Nau Gran i de les diferents titulacions de Graus vinculats a aquests itineraris.

En ell es tractaran temes sensibles i d'actualitat, per a totes dues generacions, a través del fil conductor dels “Objectius de Desenvolupament Sostenible” (ODS) els quals formen part de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de l'Organització de les Nacions Unides (ONU) https://www.un.org/sustainabledevelopment/es/objetivos-de-desarrollo-sostenible/. Per a això s'habilitaran espais per a la reflexió, el debat, així com l'intercanvi de visions i vivències.

La iniciativa part d'un Projecte d'Innovació Educativa de la Universitat de València, dirigit per la professora del departament de Geografia Maria Pilar Peñarrubia, i compta amb el suport del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE), el programa de La Nau Gran, gestionat pel Servei de Cultura Universitària del Vicerectorat de Cultura i Societat, i el suport del Pla d'Innovació de Centre de la Facultat de Geografia i Història.

La finalitat última de l'activitat és flexibilitzar el procés d'aprenentatge per a assimilar amb major força continguts i conceptes a partir de l'exposició, discussió i l'ús de vivències i experiències en primera persona com a recurs didàctic, aprofitant el valor de la intergeneracional com a motor de convivència, reflexió i aprenentatge.

A aquesta jornada li precedeixen altres reeixides experiències en la mateixa línia totes elles amb interessants resultats quant a l'aprenentatge de continguts, adquisició de competències, creixement personal i desenvolupament emocional per a totes les generacions.

 

UV COL·LABORATORI: II TROBADA INTERGENERACIONAL I INTERDISCIPLINAR DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Dia 26 d'abril de 2024 de 9 a 14:30h

Centre Cultural La Nau

(C/Universitat, 2)

Automatrícula (oberta fins al 24 d'abril fins a les 14h)

http://links.uv.es/w2e0IP8

 

PROGRAMA DE L'ACTIVITAT

9.00 - 9.30h Recepció i inscripció a la jornada


9.30 - 10.00h Acte inaugural


10.00 - 11.30h Reflexió específica sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

.


11.30 - 12.00h Coffee break Intergeneracional


12.00 - 13.30h Reflexió general sobre els ODS. Afeccions a escala col·lectiva i

individual


13.30 – 14.00h Exposició de conclusions


14.00- 14.30h Acte de clausura

 

Data De 27 de febrer de 2024 a 25 d’abril de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural la nau

C/ Universitat, 2

VALENCIA (46022)

 
Organitza

Servei de Cultura Universitària.

http://extensio.uv.es

 

Contacta cursosextensio@uv.es

 
Més informació