Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Estàtua de Joan Lluís Vives al Claustre del Centre Cultural La Nau
Visita guiada a La Nau (divendres 16 a les 18h.)

Us convidem a visitar el Centre Cultural La Nau el proper divendres, 16 de juny a les 18 h. per a conèixer els espais i bens patrimonials més emblemàtics de la història de la nostra Universitat.

El proper divendres 16 de juny comença el cicle de visites guiades organitzades per tal de presentar al públic general un dels edificis més emblemàtics de la Universitat: L’edifici històric de La Nau, declarat Bé d'Interés Cultural en 1981. Seu principal des de la seua fundació a la fi del s. XV fins a mitjans del s. XX, quan es van instal·lar les facultats en el campus de Blasco Ibáñez. D'arquitectura neoclàssica valenciana, especialment en les seues façanes i claustre. La seua configuració arquitectònica actual és fruit d'una successió d'intervencions que han anat adaptant l'edifici a les seues diferents funcions i necessitats al llarg de més de cinc segles, des de les primeres obres encarregades a Pere Compte fins a les més recents intervencions (1999 i 2012).

La Nau, a més d’haver-se consolidat com un centre cultural de referència en la ciutat de València amb un ampli programa d'activitats relacionades amb exposicions d'art, teatre, música, còmic o cinema, entre altres, ha sigut reconeguda recentment com a museu pel valor dels seus espais i col·leccions.

 

Inscripció necessària i gratuïta en: 

https://go.uv.es/3xGDnlR

 

Data 16 de juny de 2023 de 18:00 a 19:15. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural La Nau

 
Organitza
 

Contacta patrimoni.cultural@uv.es