Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

La Clínica Odontològica UV ha sigut l'epicentre d'una setmana repleta d'activitats formatives

  • 18 d’abril de 2024
Image de la noticia

La Clínica Odontològica UV ha sigut l'epicentre d'una setmana repleta d'activitats formatives. Des de seminaris avançats fins a tallers pràctics, aquestes iniciatives han enriquit la formació dels professionals de l'àmbit odontològic, abordant diverses àrees d'especialització.

El Dr. Pla i la Dra. Pla van encapçalar el ‘Seminari Avançat de Reconstrucció de Dents Anteriors amb Carilles de Ceràmica’, presentant casos amb solucions estètiques en reconstruccions àmplies. Aquest esdeveniment, part integral del Màster en Endodòncia i del Certificat en Odontologia Restauradora Complexa, va brindar perspectives valuoses sobre tècniques innovadores en restauració dental.

Simultàniament, la Dra. Vallés va liderar un ‘Taller sobre Grans Reconstruccions Dentals amb Composites’, on es van explorar mètodes pràctics per a restauracions estètiques en dents anteriors mitjançant tècnica directa. Durant dos jornades intensives, els assistents, pertanyents al Màster en Endodòncia i al Certificat en Odontologia Restauradora Complexa, van adquirir habilitats fonamentals per a abordar casos complexos amb confiança i precisió.

La participació activa d'estudiants d'Odontologia en la Fira de Salut de València, recolzada pel Màster en Endodòncia, va ser un altre punt destacat de la setmana. Aquesta experiència pràctica va proporcionar una oportunitat inavaluable per a interactuar amb la comunitat i promoure la importància de la salut bucal.

A més, es va dur a terme un ‘Taller d'Introducció a l'Ús del Microscopi Quirúrgic en Endodòncia’ per part del Màster en Endodòncia en col·laboració amb l'Associació Valenciana d'Estudiants d'Odontologia. Impartit pel Dr. Ghilotti, aquest curs pràctic va brindar als participants l'oportunitat d'explorar tècniques avançades sota la guia d'un expert, en les instal·lacions del Endolab (Centre Avançat d'Entrenament Microscòpic en Endodòncia).

Aquestes activitats, caracteritzades per la seua diversitat i enfocament pràctic, reflectixen el compromís continu de la Clínica Odontològica UV amb l'excel·lència en l'educació i l'atenció odontològica. Com a líders en el camp, continuen impulsant el creixement professional i la innovació en la cura dental.

Imatges: