Adequació d'espais per a la implantació d'una aula de cuina, sala de tastos i laboratori de ciències gastronòmiques, en l'edifici de la Planta Pilot de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
La Universitat de València imparteix el Grau en Ciències Gastronòmiques des del curs 2015-2026.
La creació d'una aula "cuina", sala de tastos i laboratori, mitjançant l'adequació dels espais disponibles en planta baixa generats amb la construcció de la Planta Pilot de Fabricació i Desenvolupament de medicaments de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, permet enfrontar a l'estudiant a situacions similars a les trobades en la pràctica habitual, entrenant la seua forma d'actuació davant una situació real.
Progrés de l'actuació
Data d'inici
1 de juny de 2026
Data de finalització
28 de novembre de 2026
Pressupost
651.983,56€
Localització
Autors del projecte i direcció d'obra
- INTRA 2 Arquitectura y Urbanismo
Responsables UV
Unitat Tècnica
Campus de Blasco Ibáñez
Av. Blasco Ibañez, 13
46010 València (València)
963 864 961




