Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Oberta la inscripció per al Programa Internacional de Motivació Empresarial

Estudiants de la Universitat

Període de l'esdeveniment: De 27 de desembre de 2019 a 1 de febrer de 2020. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Universitat de València

 
Descripció:

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius ha publicat al DOGV 26/12/2019, la convocatòria de selecció d'estudiants de grau, màster i doctorat oficial de la Universitat de València per a participar en el Programa Internacional de Motivació Empresarial [pime3UV] de la Universitat de València i la Càtedra de Cultura Empresarial de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, amb l'objectiu de possibilitar la captació de talent universitari, proporcionar formació en innovació i desenvolupar projectes innovadors que contribuïsquen a despertar l'esperit d'empresa i a millorar les opcions d'ocupabilitat de l'estudiantat de la Universitat de València.

Ajudes:

100 beques de formació per a cursar un mòdul formatiu en tècniques d'emprenedoria conduent al desenvolupament d'un projecte innovador, que permet la possibilitat de reconèixer en l'expedient de l'estudiant 2 crèdits ECTS (ACGUV 161/2019).

12 ajudes per a participar en el campus internacional de l'European Innovation Academy (https://www.inacademy.eu/) que tindrà lloc a Cascais (Portugal), de l'11 de juliol al 2 d'agost de 2020, entitat que organitza el campus internacional: “Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp”, un programa de 65 crèdits ECTS en el qual s'han format ja 40 estudiants de la Universitat de València en els últims 5 anys.

Termini d'inscripció:

Des del dia 27 de desembre fins al 31 de gener de 2020.

Dirigit a:

Estudiants matriculats a la Universitat de València en estudis de grau, màster o doctorat oficial durant el curs acadèmic 2019-20 i que acrediten disposar del nivell B2, almenys, d’anglès.

Més informació:

UVemprén:      http://links.uv.es/uvempren/pime3UV

Inscripcions:   https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menu.jsp?idtramite=OPEX_BC20

 
Organitza:

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius.

 

Contacta: uvempren@uv.es

 
Més informació: