Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Oberta inscripció Erasmus al Territori - Requena, història del vi, 22 febrer

Visita Erasmus Requena 2019

Període de l'esdeveniment: De 4 de febrer de 2020 a 22 de febrer de 2020. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 16:00 a 09:00.

 

Lloc de realització: Requena

 
Descripció:

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial I Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, continua amb el programa Erasmus en el Territori. En aquesta 7a edició s'han organitzat uns itineraris formatius que permetran mostrar alguns municipis valencians referents de la seva cultura i el seu patrimoni.

Requena, història del vi, 22 de febrer 2020

Requena exhibeix una història rica, que es deriva d'una ubicació estratègica, dominant des de temps remots la ruta natural que unia València amb l'altiplà castellà.

El seu barri antic reflecteix l'esplendor d'aquells temps en els quals, curiosament, el municipi no depenia de l'activitat vinícola, sinó que la seua economia se centrava en la producció de la seda, com es recorda en el Col·legi d'Art Major de la Seda.

Una curiositat que Requena ofereix és la del recorregut pel subsòl de la ciutat medieval, amb un itinerari per les antigues coves en les quals s'emmagatzemaven vins, olis i cereals.

 
Organitza:

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projeccio Territorial i Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació amb la col.laboració del Centre d'Idiomes i l'Ajuntament de Requena.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: