Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

XII Jornades sobre Europa i els Drets Humans

Període de l'esdeveniment:
  • 3 de març de 2020 de 08:40 a 10:30. Dimarts.
  • 11 de març de 2020 de 12:30 a 14:00. Dimecres.
  • 22 d’abril de 2020 de 12:40 a 14:30. Dimecres.
 

Lloc de realització: Aula N305. Campus de Tarongers

 
Descripció:

El 3 de març comença al campus de Tarongers una nova edició de les Jornades organitzades per la Càtedra Jean Monnet European Values de la Universitat de València. En aquesta ocasió, el tema de debat seran els Drets Humans en el marc de la Unió Europea.

Aquesta trobada es distribuirà en tres jornades, que donaran inici el dia 3 de març amb una conferència sobre “La protecció dels valors de la Unió Europea” i una altra sobre “La ciutadania de la Unió Europea”.

El dimecres 11 de març tindrà lloc la segona jornada, amb una ponència entorn de “La protecció dels drets socials a Europa” i, finalment la XII edició de les Jornades es tancarà el dia 22 d'abril amb les conferències “La Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea” i “Assistència consular als ciutadans de la Unió Europea”

Aquest esdeveniment tindrà lloc a l'Aula N305 del Campus de Tarongers, i l'assistència és totalment gratuïta. Tota la informació i el programa complet en aquest enllaç.

 
Organitza:

Càtedra Jean Monnet European Values.

 

Contacta: uvcatedres@uv.es

 
Més informació: