Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

I Congrés de Joves Investigadors en Dret Bancari

ECB Frankfurt
Període de l'esdeveniment:
  • 10 de juny de 2021 de 09:30 a 20:00. Dijous.
  • 11 de juny de 2021 de 10:00 a 14:00. Divendres.
 

Lloc de realització: Facultat de Dret

 
Descripció:

Els objectius més importants de la Jean Monnet Chair European Banking Law són:

• Contribuir a l'excel·lència i donar suport a l'estudi, la recerca i la reflexió, sobre qüestions de dret públic bancari de la Unió Europea tant per alumnes de grau i màster com pels joves professors i investigadors.

• Acostar el món professional i el món acadèmic en temes relacionats amb el Dret bancari.

Aquest Congrés de European Banking Public Law, se centra en el desenvolupament de molt diverses activitats sobre Dret públic bancari de la Unió Europea, de la mà de Juan Antonio Ureña Salcedo i la col·laboració del comitè científic: Belén Andrés Segòvia, Pedro Chaparro Matamoros, José Léon Alapont i Eduardo E. Talens Visconti.

Serà presencial i virtual. La inscripció és gratuïta; però imprescindible perquè es proporcione accés a les sessions. Per a inscriure's cal indicar el nom i cognoms complets i una adreça de correu electrònic. A aquesta adreça de correu electrònic es confirmarà la inscripció, s'enviarà l'enllaç per a seguir les sessions i es remetrà el certificat d'assistència als qui el sol·liciten.

 
Organitza:

Juan Antonio Ureña Salcedo (Càtedra Jean Monnet de la Universitat de València)

.

https://europeanbankinglaw.com/congreso-2021/

 

Contacta: pedro.chaparro@uv.es

 
Més informació: