Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Fase local de la Lliga de Debat Universitària

Lliga de debat

Període de l'esdeveniment: De 5 de febrer de 2020 a 7 de febrer de 2020. Dimecres, dijous i divendres de 16:00 a 19:00.

 

Lloc de realització: Centre Cultural La Nau

 
Descripció:

Un total de 30 estudiants de la Universitat de València, distribuïts en 6 equips, es veuran les cares i els arguments en la Fase local de la Lliga de Debat Universitària que tindrà lloc del 5 al 7 de febrer al Centre Cultural La Nau (aules seminari). El tema de debat serà 'L’actual sistema educatiu garanteix el progrés de les persones?'. És el mateix que centrarà la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives, que enguany se celebrarà a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona), en abril.

La competició constarà d’una fase eliminatòria, semifinals i final. Cada equip, liderat pel seu capità o capitana, haurà de defensar la posició (a favor o en contra del tema del debat) que li corresponga per sorteig dins dels seus torns, controlats al segon per cronòmetre. A més, durant el debat no podran consultar internet ni cap aparell electrònic.

El jurat de la lliga interna està format per professorat de la Universitat i serà l’encarregat de determinar l’equip guanyador de cadascun dels debats així com designar l’estudiant millor orador/a. En acabar la fase local, una comissió integrada per membres del jurat, el professorat del curs preliminar de preparació i tècnics del Sedi escolliran els 5 estudiants que formaran l’equip de la Universitat de València per a la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives.

 
Organitza:

Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta: lliguesdebat@uv.es

 
Més informació: