Logo de la Universitat de València Logo del portal

GRIDET

El Grup d’Investigació en Desenvolupament Territorial de la Universitat de València (GRIDET), nascut al sí del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Facultat de Ciències Socials, proposa una aproximació al fenomen del desenvolupament local des d’una perspectiva multidimensional, agrupant a més de la vessant acadèmica (procedent de la participació de professorat de l’esmentat departament i de l’ Institut de Desenvolupament Local –IIDL-), la vessant professional (procedent de la participació de Tècnics i Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local –AEDL- procedents d’Adlypse –Associació de Tècnics en Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana).

Amb aquesta visió triangulada de la realitat, per a GRIDET el desenvolupament no és una possibilitat que es presenta, si no una necessitat del territori, i com a tal cal actuar. Tant és així que la concepció del binomi territori-població com un tot –visió integral-, que requereix de tots i cadascun dels recursos presents en ell –visió integrada- i que pretenga entre les seues finalitats l’obtenció d’efectes sinèrgics –visió integradora- són els principals trets característics del treball desenvolupat des d’aquest grup.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies