University of Valencia logo Logo Inter-university Institute for Local Development Logo del portal

Presentació del llibre "ORDENACIÓN DEL TERRITORIO, URBANISMO Y MEDIO AMBIENTE EN UN MUNDO EN CAMBIO" publicat per la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana

  • May 26th, 2017
Presentació del llibre

La Càtedra de Cultura Territorial Valenciana presenta el llibre "ORDENACIÓN DEL TERRITORIO, URBANISMO Y MEDIO AMBIENTE EN UN MUNDO EN CAMBIO", de l'edició del qual s'ha encarregat el Servici de Publicacions de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Associació Interprofessional d'Ordenació del Territori (Fundicot).

Després de la presentació de l'acte, a càrrec de les autoritats acadèmiques, es donarà pas a una taula redona amb la intervenció de destacats especialistes de les dues universitats de la ciutat, la UVEG i la UPV, que debatran sobre els continguts i conclusions del llibre, resultat i desenvolupament dels temes tractats del VIII CIOT-CU celebrat a Fuerteventura al maig del 2016.

L'acte es desenvoluparà d'acord amb el següent programa previst:

11.15- Taula inaugural amb autoritats: Jorge Hermosilla, Vice-rector de Participació i Projecció Territorial de la UVEG; Esther Alba, Degana de la Facultat de Geografia i Història; Eugenio Pellicer Armiñana, Director de l'Escola d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports; Antonio Serrano Rodríguez, President de Fundicot i Joaquín Farinós Dasí, Director de la Càtedra Cultura Territorial Valenciana.

12.00- Taula de comentaristes invitats: Vicent Esteban Chapapría (Catedràtic de Ports i Costes, President de l’Associació d’Enginyers de Camins, Canals i Ports); José Luis Miralles (Dr. del Dpt. d’Urbanisme de la UPV); Inmaculada Revuelta Pérez (Professora del Dpt. de Dret Administratiu i Dret Processal de la UVEG) i Joan Romero González (Catedràtic de Geografía Humana de la UVEG). Modera: Antonio Serrano Rodríguez (President de Fundicot).

13.30- Acte de Clausura. Dr. Josep Vicent Boira i Maiques, Secretari Autonòmic de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Finalitzades les intervencions de la taula d'experts i el torn de preguntes per part del públic assistent, la cloenda de l'acte anirà a càrrec del Secretari Autonòmic de Vivenda, Obres Públiques i Articulació Territorial, el Dr. Josep Vicent Boira.

En finalitzar l'acte es servirà un vi d'honor.

Lloc: Saló de Graus. Facultat de Geografia i Història. Av. Blasco Ibáñez núm. 28, primera planta.

Data: Dilluns 5 de juny de 2017, de 11:15 - 14:00 hores.