University of Valencia logo Logo Inter-university Institute for Local Development Logo del portal

La Càtedra PAGODA organitza les jornades “Repensant / Sentint la nostra pràctica: com avaluar projectes de participació ciutadana”

  • October 22nd, 2018
Image de la noticia

La Càtedra PAGODA de Govern Obert, Participació i Open Data de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Escola de Ciutadania Toni Cabezón de l'Ajuntament de Xàtiva i la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, organitza les jornades “Repensant / Sentint la nostra pràctica: com avaluar projectes de participació ciutadana”, que tindran lloc el pròxim 27 d'octubre en la Casa de Cultura de Xàtiva (C/ Montcada, 9).

Aquestes jornades d'anàlisis estan dirigides a personal tècnic, responsables polítics i membres actius d'entitats ciutadanes de la Comunitat Valenciana, i tenen com a objectius conéixer experiències, posar-les en comú i identificar els elements necessaris que garantisquen avaluacions de processos participatius de qualitat.

El programa d'activitats inclou la conferència “LA VISTA: Una mirada conscient” de Cecilia de Arriba Rivas, del Col·lectiu d'Educació per a la Participació CRAC; la taula redona “EL TACTE: Mesa d'experiències”, amb la xarrada “Avaluant experiències de participació soci-política” de Fernando de la Riva del Col·lectiu d'Educació per a la Participació CRAC i el col·loqui “Algunes pistes i algunes eines per a avaluar posant la vida en el centre” d'Ana Jiménez Talavera i Óscar Acedo Núñez tots dos de Ecotono S. Coop. And. d'Interès Social; el taller “L'OLFACTE I EL GUST: Taller sobre com pensar la nostra pràctica”, d'Antonio Moreno, del Col·lectiu d'Educació per a la Participació CRAC i Hilario Sáez Méndez, de la Fundació Iniciativa Social; i la conferència "SENTIT: Sinconclusiones”, a càrrec d'Óscar Acedo Núñez, de Ecotono S. Coop. And. d'Interès Social.