University of Valencia logo Logo Inter-university Institute for Local Development Logo del portal

La Càtedra PAGODA organitza tres debats sobre les eleccions municipals, autonòmiques i europees de 2019

  • January 29th, 2019
Image de la noticia

La Càtedra PAGODA de Govern Obert, Participació i Open Data de la Universitat de València planteja en aquest any electoral una sèrie d’interessants debats sobre les estratègies dels principals partits polítics valencians de cara a les pròximes eleccions.

El primer debat versarà sobre les eleccions autonòmiques i se celebrarà demà 30 de gener a les 20:00h en el Convent del Carmen (Plaça del Portal Nou, 6). Els ponents seran Vicky Solter (PP), Arcadi Espada (PSPV-PSOE), Vicent Martínez (Compromís), Jesús Salmerón (Ciudadanos) i Carla Monleón (Podem).

En total, seran tres els debats organitzats per l’esmentada càtedra en els quals intervindran experts consultors o assessors dels partits polítics més representatius de la Comunitat Valenciana entorn de les estratègies respectives de cara a les eleccions municipals, autonòmiques i europees de 2019.

El principal objectiu de la Càtedra PAGODA de Govern Obert, Participació i Open Data és contribuir en la millora del rendiment de les nostres institucions democràtiques i de l'entramat social contribuint a la conformació d’una cultura política més oberta a la participació ciutadana i a la rendició de comptes i assumpció de responsabilitats pels responsables públics.