University of Valencia logo Logo Inter-university Institute for Local Development Logo del portal

La Càtedra PAGODA organitza un debat polític de cara a les pròximes eleccions municipals

  • February 27th, 2019
Image de la noticia

El dimecres 27 de febrer tindrà lloc un debat electoral que tindrà com a escenari polític l’Ajuntament de València, en el qual participaran els principals partits que aspiren a estar presents en el govern municipal a partir del pròxim 26 de maig.

L’esdeveniment s’emmarca dins del programa de debats organitzat pel col·lectiu Beers & Politics, que realitza periòdicament aquestes trobades amb l’objectiu de discutir sobre temes de rellevància política i social. En aquest cas el protagonisme serà per als equips assessors dels principals partits polítics valencians. En el debat participaran Luis Arquillos (Ciudadanos), Edgar Bellver (Podem), Clara Estellés (PPCV), Amadeu Mezquida (Compromís) i Borja Sanjuán (PSPV).

Després d’un primer debat tindrà lloc un segon, organitzat per Beers & Politics juntament amb la Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data de la Universitat de València, el Diario.es i Estudio LaBase, aquesta vegada amb l’Ajuntament de València com a tema principal, amb la ment posada en la cita electoral del dia 26 de maig.

Aquesta trobada tindrà lloc el dimecres 27 de febrer, a partir de les 20 hores, en Convent Carmen (Pl. del Portal Nou, 6). L’accés és lliure i gratuït fins a completar aforament.