University of Valencia logo Logo Jean Monnet Chair. Services of General Economic Interest in the framework  of social and territorial cohesion Logo del portal

La directora de la Càtedra Jean Monnet, María Jesús García imparteix una conferència en Massamagrell

  • Web and Marketing Unit
  • December 13rd, 2022
Conferència

El 15 de desembre, a les 19:00 hores, el Centre Cultural de Massamagrell va acollir la conferència ‘Serveis d'Interés Econòmic General i ciutadania’.

La professora de Dret Administratiu de la UV i directora de la Càtedra Services of General Economic Interest in the Framework of Social and territorial Cohesion, María Jesús García García, va oferir aquesta xarrada a Massamagrell en el marc del programa Unisocietat de la Universitat de València.

L'especialista en Dret europeu abordà el tema dels serveis d'interés general d'índole econòmic (energia, transports, etc.) i no econòmic (educació, sanitat, dret a l'habitatge i serveis socials), considerant els drets del ciutadà i les necessàries garanties que en la prestació d'aquells serveis s'han de guardar per a garantir la seua protecció. 

Aquesta conferència, cofinançada per la Unió Europea —en el marc de la Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial—, forma part del programa Unisocietat de la Universitat de València, organitzat pel Vicerectorat de Cultura i Societat i l'Ajuntament de Massamagrell amb la col·laboració de la Diputació de València i Caixa Popular.