Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

La directora de la Càtedra Jean Monnet, María Jesús García imparteix una conferència en Massamagrell

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 13 de desembre de 2022
Conferència

El 15 de desembre, a les 19:00 hores, el Centre Cultural de Massamagrell va acollir la conferència ‘Serveis d'Interés Econòmic General i ciutadania’.

La professora de Dret Administratiu de la UV i directora de la Càtedra Services of General Economic Interest in the Framework of Social and territorial Cohesion, María Jesús García García, va oferir aquesta xarrada a Massamagrell en el marc del programa Unisocietat de la Universitat de València.

L'especialista en Dret europeu abordà el tema dels serveis d'interés general d'índole econòmic (energia, transports, etc.) i no econòmic (educació, sanitat, dret a l'habitatge i serveis socials), considerant els drets del ciutadà i les necessàries garanties que en la prestació d'aquells serveis s'han de guardar per a garantir la seua protecció. 

Aquesta conferència, cofinançada per la Unió Europea —en el marc de la Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial—, forma part del programa Unisocietat de la Universitat de València, organitzat pel Vicerectorat de Cultura i Societat i l'Ajuntament de Massamagrell amb la col·laboració de la Diputació de València i Caixa Popular.