Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

Let’s surf! El teu business plan en 10 minuts

  • 9 de març de 2018
Image de la noticia

El dimarts 6 de març va tenir lloc en SocInnolab, el Laboratori d'Innovació Social de la Universitat de València, situat en l'Edifici Instituts de Recerca (Campus dels Tarongers), la tercera sessió del concurs "Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp" amb el taller “Com fer el teu business plan en 10 minuts”.


Després d'unes setmanes d'intens treball, els equips han superat el Nivell 2: Tenim una idea, del joc “Let’s surf! SocinnoLabgame”. Aquesta sessió dirigida per Sonia Marín, es va orientar, en primer lloc, a donar a conèixer les valoracions sobre la idea de negoci que cada equip ha presentat mitjançant un mapa conceptual consensuat que arreplega les claus dels projectes que els equips han decidit impulsar per a intentar guanyar aquest concurs.

Després d'un breu recordatori de la dinàmica del joc, els equips van conèixer les tasques necessàries per a superar el “Nivell 3: Formem equip” i el repte setmanal, així com les seues posicions en el rànquing i van arreplegar els seus recompenses.

Durant el taller “Com fer un business plan en 10 minuts”, Víctor Sanchís, els va donar les claus bàsiques per a desenvolupar un pla d'empresa, i els va proposar una activitat addicional per a superar el nivell 3 del joc.

Els equips van aprofitar la sessió para a analitzar el model i claus de negoci, mercat, clients potencials i viabilitat a mitjà termini que es trobaria el seu negoci quan tracten d'implantar-ho.

Aquest programa s'emmarca dins del Campus d'Excel·lència Internacional, VLC/CAMPUS Global, finançat pel Ministerio de Educación Cultura y Deporte, que persegueix fomentar activitats específiques d'innovació que impulsen el talent i l'esperit emprenedor dels estudiants del campus.

En el següent enllaç podeu veure les fotos de la sessió.