Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

La Universitat de València acull la final nacional del concurs Konica Minolta International University Contest 2018

  • 14 de març de 2018
Image de la noticia

La Universitat de València ha sigut triada per a acollir la final de la fase nacional del concurs Konica Minolta International University Contest 2018 patrocinat per Konica Minolta 

El concurs Konica Minolta International University Contest té com a objectiu recolzar a les institucions d'educació superior per a construir un campus digital i augmentar la qualitat dels seus serveis. Els participants en el concurs analitzaran el flux de treball diari d'informació i documentació en la seua universitat per a recomanar una alternativa o millores innovadores.

Konica Minolta, com a proveïdor capdavanter de serveis IT, recolza aquest procés en les universitats organitzant aquest certamen internacional.

L'equip que representarà a la Universitat de València està format per cinc estudiants, amb un clar caràcter multidisciplinari i que han rebut formació transversal sobre creativitat, equips d'alt rendiment i reenginyeria de processos en SocInnoLab( laboratori d'innovació social de la Universitat de València). El seu projecte va encaminat a la conscienciació de la millora de l'alimentació i l'esport dels membres de la comunitat universitària, amb Healthy Coach.

El projecte seleccionat per la Universitat de València serà avaluat per un jurat nacional juntament amb la resta de projectes dels alumnes les universitats dels quals participen en el Konica Minolta University Contest.

El premi per a l'equip nacional guanyador inclou un viatge de tres dies a Amsterdam en 2018, mentre que el premi per a l'equip guanyador a nivell internacional inclou un viatge de tres dies a Lisboa al novembre de 2018.

El director de Desenvolupament de Negoci Internacional de Konica *Minolta, Manuel Arróniz, explica que, per a entregar l'anàlisi amb èxit, els alumnes necessiten comprendre el flux de treball subjacent, proposar una solució viable i innovadora, així com els beneficis consegüents per a la universitat.