Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

Els sis participants de la Universitat de València al “Entrepreneurship & Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp” competiran a la semifinal d’aquest campus internacional

  • 25 de juliol de 2018
Image de la noticia

Tots els estudiants de la Universitat de València que estan participant en el Campus Internacional “Entrepreneurship & Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp” superen el tall i competiran per guanyar aquest concurs.

Els 6 equips en els quals s’han integrat les i els #Surfers de la Universitat de València —Clara, Lucia, Mar, Mariel, José i Rubén— han superat la primera fase de selecció en la qual estan participant 62 equips i més de 300 estudiants de tot el món i competiran a la semifinal del pròxim dijous per a passar a la gran final d’aquest Berkeley Startup Bootcamp que organitza la European Innovation Academy i que està celebrant-se en Torí (Itàlia).

En aquests enllaços podeu conéixer i seguir les evolucions d’alguns dels projectes dels nostres estudiants:

· foodish_eia (https://annieylg.wixsite.com/foodish)

· FlipSwap: The Tinder for clothes. Flip your closet by swapping your clothes (https://forchangeapp.wixsite.com/flipswap)

· Caravan is a platform that connects you with travelers that can bring you what you want, where you want and when you want it ( https://paulatorresvaldivi.wixsite.com/mysite-2 )

· ParKey. The Key To #Parking in NY (https://parkeyapp2018.wixsite.com/landing)

· aimi: Smarter management of food waste. aimi is an artificial intelligence software that helps restaurants. Manage inventory and reduce food waste.

· Style Seeker. An online shopping platform that provides users with apparel from hundreds of popular retailers and brands in which they can purchase items in one easy checkout (https://www.surveymonkey.com/r/QRHWJPV)

La 4ª edició del concurs universitari per a seleccionar estudiants de grau i postgrau de la Universitat de València per a participar en el campus internacional "Entrepreneurship & Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp" és tracta de una activitat del Laboratori d'Innovació Social SocInnoLAB que coordina el vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain Campus” del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS.

Clica ací per accedir a més imatges de l'esdeveniment.