Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

Una estudiant de la Universitat de València obté el 2n lloc a la Berkeley Startup Bootcamp 2018

  • 31 de juliol de 2018
Image de la noticia

L'equip en el qual ha participat Dorian Mariell Velasquez Serrano, estudiant Doctorat de Màrqueting de la Universitat de València, ha obtés el 2n lloc en el concurs de projectes emprenedors del Campus Internacional “Entrepreneurship & Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp” que organitza la European Innovation Academy (EIA), celebrat a Torí (Itàlia) entre el 8 i el 27 de juliol passat.

El projecte en qüestió és una aplicació anomenada aimi que ajuda a gestionar l'inventari de menjar dels negocis de restauració reduint considerablement el balafiament alimentós. El seu programari fa un seguiment de l'estoc de productes i identifica els patrons de compra fent anàlisis predictives de futures necessitats. També detecta excedents i permet saber quan donar-los abans que es deterioren. Més informació, ací.

La resta de membres de l'equip de Dorian Mariell Velasquez Serrano provenen de centres acadèmics tan distants com la Universitat de Tecnologia de Compiègne, la Universitat de Michigan i el Politècnic de Torí.

El Campus Internacional d'estiu “Entrepreneurship & Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp" és un programa d'estímul i desenvolupament de projectes startup que reuneix durant 3 setmanes als més qualificats estudiants vinguts de les millors universitats europees, americanes i asiàtiques, els quals participen en conferències, debats i tallers destinats a la recerca d'idees de negoci, a incentivar l'esperit emprenedor i a propiciar la col·laboració d'equips multidisciplinaris supervisats per una solvent selecció d'experts de totes les matèries.

Més imatges de l’esdeveniment en aquest enllaç.