Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

S'amplia el termini d'inscripció del Programa Explorer per a promoure el talent de joves emprenedors

  • 13 de desembre de 2018
Image de la noticia

El termini d'inscripció del Programa Explorer per a promoure el talent de joves emprenedors s'ha ampliat fins al 19 de desembre. El programa està orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores. Les persones interessades hauran de presentar la seua candidatura a través del següent enllaç, indicant que es desitja participar en la Universitat de València.

Patrocinat pel Banc Santander a través de Santander Universidades i amb la coordinació del Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), el Programa Explorer seleccionarà a una persona de cada Centre Explorer després d'un procés de formació i assessorament que tindrà l'oportunitat de viatjar a Silicon Valley a Califòrnia per a conéixer de primera mà el principal referent internacional en innovació. A més, el projecte seleccionat podrà competir en la gran final dels Explorer Awards 2019, que repartirà 83.000 € en premis.

Durant el programa, les persones seleccionades disposaran d'un espai físic per a desenvolupar la seua idea i rebran formació d'una xarxa de més de 200 experts/as professionals que les guiaran, de forma tutoritzada, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte. A més, els tres millors projectes seleccionats de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a engegar el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer. D'altra banda, el programa explica també amb el premi Woman Explorer Award que ofereix 20.000 € per a finançar el millor projecte liderat per una emprenedora i un premi de 3.000 € al projecte més tecnològic Disruptive Technology Explorer Award.

El Centre Explorer de la Universitat de València està coordinat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX], com un concurs universitari de talent i estratègia en SocInnoLAB, el living lab d'innovació social de la Universitat de València.

Enllaç al Programa Explorer.

Enllaç al Centre Explorer de la Universitat de València.

Enllaç a SocInnoLab.