Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

La metodologia Lean Startup protagonitza el quart roadshow del programa Explorer

  • 1 de març de 2019
Image de la noticia

El passat 28 de febrer va tindre lloc la quarta sessió del programa Explorer en les instal·lacions del Laboratori d’Innovació Social SocInnoLAB de l’edifici d’Instituts d’Investigació del campus de Tarongers. El roadshow fou impartit per Javier Fuentes i es va centrar en les Lean Startup com a model de negoci.

Un dels objectius principals del programa Explorer, organitzat per la Universitat de València en col·laboració amb Banco Santander, és facilitar als participants les millors eines per dur a terme els seus projectes empresarials. Entre ells es troben les startups, organitzacions temporals de persones que busquen un model de negoci recorrent i escalable. En aquest sentit, la metodologia Lean Startup és una manera d’abordar el llançament de negocis i productes que es basa en l’aprenentatge validat, l’experimentació científica i la iteració amb el client.

L’esdeveniment fou conduït per Javier Fuentes, Enginyer de Telecomunicació i fundador de Codeback Software, estudi especialitzat en el desenvolupament de programari, i co-fundador de Blabelia, plataforma que connecta a professors i alumnes d’idiomes arreu del món.

El pròxim roadshow del programa Explorer, el dia 25 de març, també se centrarà en la metodologia Lean Startup i serà impartit per Consuelo Verdú. Per a veure més imatges de la sessió, consultar el següent enllaç.