Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

Oberta la convocatòria al programa VLC/STARTUP de suport a l’empreniment dins l’entorn universitari

  • 4 de maig de 2018
Image de la noticia

La Fundació Parc Científic Universitat de València acaba d’obrir el termini per a participar en la quarta edició del VLC/STARTUP, un programa orientat al desenvolupament d’empreses emergents, innovadores i basades en el coneixement. Estan convocades totes les iniciatives empresarials d’aquestes característiques, amb una antiguitat inferior a tres anys i amb lligams amb les entitats adherides a VLC/CAMPUS. Els projectes seleccionats comptaran, entre altres beneficis, amb espais de treball gratuïts al Parc Científic.

Per a tal finalitat, el programa ofereix diferents modalitats d’espais (despatxos, laboratoris i coworking), gratuïts durant sis mesos i amb descomptes del 50% fins a completar l’any, per a un màxim de set beneficiaris.

VLC/STARTUP facilita també l’accés als diferents programes de suport a l’emprenedor que proporcionen l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), l’Oficina de Polítiques per a l’Excel·lència (OPEX) des del seu Laboratori d’Innovació Social SocInnoLAB, ADEIT i VLC/CAMPUS. I contempla un cicle de tallers formatius al voltant de l’empreniment i la gestió empresarial.

Els criteris d’avaluació per a la selecció de beneficiaris van des del caràcter innovador de la proposta i les seues oportunitats en el mercat, fins a la viabilitat econòmica i tècnica de l’empresa.

El termini per a presentar candidatures romandrà obert fins al 31 de maig de 2018.

Es poden consultar les bases i accedir al procés d’inscripció en VLC-STARTUP.