Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Investigació i Desenvolupament en Biotecnologia i Biomedicina Logo del portal

Presentació del màster en R+D en Biotecnologia i Biomedicina

  • 11 d’abril de 2017
Image de la noticia

El pròxim 12 de Maig a les 9.00 en el Saló d'Actes de la Biblioteca de les Facultats de Ciències tindrà lloc la presentació del màster en R+D en Biotecnologia i Biomedicina.

 

L'objectiu d'aquest màster és oferir una formació d'alta qualitat que permeta a l'alumnat integrar-se en activitats de recerca, innovació i desenvolupament en centres de recerca bàsica o sanitària o en empreses del sector farmacèutic, biotecnològic o biomèdic.

La presentació del màster estarà enquadrada dins d'una Jornada de Recerca d'entrada lliure, en el programa d'aquesta jornada s'inclouen diferents conferències que seran impartides per investigadors del nostre país:



9.00 – 9.30 Presentació del Màster. Edició 2017-18. José E. Pérez, Director del Màster. Universitat de València.

9.30 – 10.15 José Luis García. Centro de Investigaciones Biológicas/CSIC i Director de l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes/CSIC-UVEG. Biotecnologia Farmacèutica: Producció d'Esteroides.

10.15 – 11.00 Pura Muñoz Canoves. Universitat Pompeu Fabra (UPF). Mecanismes responsables del declivi regeneratiu de les cèl·lules mare amb l'envelliment.


11.00 - 11.30 Descans


11.30 – 12.15  Oscar Fernández Capetillo. Centre Nacional de Recerques Oncològiques (CNIO). Explorant el paper de l'estrès replicativo en el càncer i l'envelliment.
12.15 – 13.00 Marc A. Marti Renom. Centre Nacional d'Anàlisi Genómico i Centre de Regulació Genòmica (CNAG-CRG). Determinació d'estructures de genomes i dominis genómicos per resolució de restriccions espacials.




Dia: 12 de Maig, 2017.

Hora: 9.00 h.

Lloc: Saló d'Actes de la Biblioteca de Ciències UV 'Eduard Boscà'.