Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Mediació, Arbitratge i Gestió de Conflictes en Dret Privat Logo del portal

La mediadora María Lorena del Hierro imparteix una conferència en el cicle de trobades amb experts

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 29 de novembre de 2022
Cartell

El pròxim 30 de novembre, la Facultat de Dret acull una nova trobada amb especialistes en l'àmbit de la mediació, que organitza el Màster Universitari en Mediació, Arbitratge i Gestió de Conflictes en Dret Privat de la Universitat de València.

La trobada tindrà lloc a l'Aula N203 de la Facultat de Dret. La presentació arrancarà a les 16:00 hores, a càrrec de la Dra. Carolina Sanchis Crespo, catedràtica de Dret Processal de la UV.

A continuació, la mediadora i advocada María Lorena del Hierro Sánchez impartirà la conferència magistral, que abordarà “La mediació en viu o com fer de la mediació un èxit del sistema de justícia”.

La jornada finalitzarà amb un debat obert entre la conferenciant i el públic assistent.

El cicle de trobades amb experts és una activitat organitzada pel Màster Universitari en Mediació, Arbitratge i Gestió de Conflictes en Dret Privat de la UV, finançada per la convocatòria d'ajudes per a la realització d'activitats complementàries de la Faculta de Dret.