Conéixer els diferents aliments dietètics i/o de règim: definició, tipus i classificació, ús fisiològic al llarg de les etapes de la vida.
Estudi del panorama actual dels aliments funcionals: definició, tipus i classificació, propòsit i avantatges sobre els aliments tradicionals.
Desenvolupament de mètodes d'anàlisis per a determinar contaminants orgànics, tradicionals i emergents, en matrius alimentàries i mediambientals.
Anàlisi rutinària, cribratge i monitoring de diferents contaminants orgànics en matrius mediambientals i alimentàries.
Determinació dels nivells de pesticides en abelles i altres productes del rusc i l'avaluació del risc.
Nutrició, activitat física i fisioteràpia aplicades en situacions fisiològiques i patològiques.
Eines per a augmentar la competitivitat de la indústria agroalimentària.
Avaluació i intervenció logopèdica en les fissures facials i altres anomalies craniofacials des d'una perspectiva multidisciplinar.
Aquest curs actualitza sobre la intervenció logopèdica en persones amb fissures facials i altres anomalies des d'una perspectiva multidisciplinar.
Anàlisis de qualitat d'aigües d'un efluent de depuradora determinat diferents tipus de contaminants (drogues d'abús, medicaments, pesticides...).
Cursos d'especialització i actualització en avaluació i tractament en fisioteràpia.
Aquest curs actualitza sobre la intervenció logopèdica en persones amb fissures facials i altres anomalies des d'una perspectiva multidisciplinar.
Desenvolupament de nous ingredients i aliment.
Educació alimentària en diferents situacions fisiològiques i patològiques.
Participació en el desenvolupament de l'estratègia de Salut Mental per al període de 2016 a 2020 de la Comunitat Valenciana.
Col·laboració entre institucions per a l'estudi de tumors del SNC.
Aplicacions clíniques de les tècniques de recuperació i fisioteràpia mitjançant l'ús de tecnologia.
Influència del factor genètic en les lesions tendinoses en l'hemofília i la discapacitat.
Curs de formació dirigit a logopedes, especialitzat en la valoració ràpida del component pragmàtic en parlants amb dany cerebral o malaltia neurològica.
Curs d'especialització en Parasitologia Alimentària des de 2001.
Participació del grup d'investigació en la formació a responsables sanitaris sobre les principals zoonosis parasitàries des del 2015.
Formació en avaluació i intervenció en cognició social en pacients amb esquizofrènia.
Curs de formació orientat a familiars de parlants amb afàsia o amb dèficit lingüístic.
Acció formativa destinada a gestors de campanyes comunicatives, orientada a l'argumentació i la persuasió.
Preparar als alumnes en modelització i simulació de sistemes socials i psicològics.
Bases psico-fisiològiques i formació pràctica especialitzada en l'àrea d'entrenament adaptat als adults majors
Identificació de compostos desconeguts presents en la mostra, identificació empremtes dactilars o perfils per a la identificació de la mostra.
El curs pretén actualitzar en els avanços en l'atenció multidisciplinar de persones amb demència, en l'àrea del llenguatge i la comunicació.
El curs pretén actualitzar en els avanços en l'atenció multidisciplinar de persones amb demència, en l'àrea del llenguatge i la comunicació
Seguretat alimentària.
Utilització de models experimentals animals (diferents ceps de ratolins i rates, Secció de Producció animal, SCSIE). Aïllament, anàlisi i caracterització d'àcids nucleics (DNA i RNA, especialment miRNAs) i proteïnes mitjançant tècniques de biologia molecular (restricció, amplificació PCR, seqüenciació, dot-blot, southern i northern blot, western-blot). Anàlisi bioinformática. Clonatge i expressió de gens en sistemes heteròlegs (tant en bacteris, llevats i cèl·lules eucariotes superiors, com en sistemes d'expressió “cell-free”) i producció i purificació de proteïnes recombinants. Producció d'anticossos policlonals en conills. Cultius cel·lulars, SCSIE.
Màster propi de la Universitat de València en l'àrea de la Gestió i la Direcció d'esdeveniments esportius
Nutrició aplicada en l'esport.
Col·laboració amb el Servei de Neurologia de l'Hospital Clínic per a l'obtenció de dades de parlants amb lesió cerebral.
Col·laboració per a l'assessorament i l'obtenció de dades de xiquets i xiquetes amb trastorn neurològic que afecte el llenguatge.
Conveni de col·laboració per a l'obtenció de dades ecològiques conversacionals de parlants amb DTA.
Conveni de col·laboració per a l'obtenció de dades ecològiques conversacionals de parlants amb dany cerebral.
Activitats de peritatge en àrees de lingüística forense.
Proporcionar la qualificació necessària en matèria de seguretat i qualitat alimentària per a la producció i posada en el mercat de productes innocus.
Intercanvis acadèmics en docència i investigació en Lingüística Clínica.
Intercanvis científics i participació conjunta en activitats d'I+D.
El director i tres de les logopedes de la Clínica de Logopèdia de la FLA-UV formen part d'aquest grup i desenvolupen serveis sociosanitaris i docents.
Serveis relacionats amb l'àrees de Genòmica; Proteòmica; Microscòpia: Microscòpia electrònica (SEM i TEM) i Microscòpia làser confocal; Cultius cel·lulars; Citometria de flux i Producció animal.
Participació durant els anys 2016, 2017 i 2018 en l'Elaboració del Pla d'Atenció Integral a les persones amb Trastorn mental greu de la CV.
Dietoteràpia culinària i gastronòmica.
Tècniques de rehabilitació i impacte socioeconòmic.
Exposició i debat sobre els últims resultats d'investigació sobre tumors del SNC.