Universitat de ValènciaOferta Científic Tecnològica COVIDOferta Científic Tecnològica COVID Logo del portal

Llista de Vídeos

Andrés Boix Palop, professor de Dret Administratiu a la Universitat de València ens parla de quins són els instruments bàsics amb els quals comptem en el Dret espanyol i com poden i deuen ser emprats per a traure'ls un millor rendiment. Moltes vegades la possibilitat de posar en marxa la resposta epidemiològica necessària a cada moment dependrà de l'existència i bon ús dels mitjans jurídics a disposició de les autoritats per al seu més correcte i eficaç desplegament.

The Michaelis complex was built using the crystal structure with PDB code 6Y2F as starting point. the substrate has the amino acid sequence Ac-Ser-Ala-Val-Leu-Gln-Ser-Gly-Phe-NMe.

This is a 10 ps simulation at 300 K performed with AMBER-Gaussian

The Michaelis complex was built using the crystal structure with PDB code 6Y2F as starting point. the substrate has the amino acid sequence Ac-Ser-Ala-Val-Leu-Gln-Ser-Gly-Phe-NMe.

This is a NVT simulation at 300 K performed with AMBER19 GPU using a 2 fs time step. SHAKE was used.

La Universitat de València ha registrat una sol·licitud de patent d’una candidata a vacuna contra la COVID-19, desenvolupada per un equip d’investigació del Departament de Microbiologia. Es tracta d’una vacuna del tipus de subunitat (aquelles dissenyades a partir de components de virus o bacteris) i està basada en la proteïna S del SARS-CoV-2.

Un estudi de la Universitat de València, el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües de la Comunitat Valenciana ha detectat material genètic del coronavirus SARS-CoV-2 en aigües residuals no depurades de l’àrea metropolitana de València abans del 24 de febrer, data en què es va conèixer el primer cas valencià de COVID-19. Les restes del virus van desaparèixer després de la depuració, com confirmen les anàlisis. Per monitoritzar i detectar material genètic del virus en aquest tipus d’aigües, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana ha proposat un conveni amb la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Miguel Hernández.

L’anàlisi genòmica ha estat duta a terme per la Unitat Mixta en Infecció i Salut Pública de la Universitat de València i la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana Fisabio, el Grup d’Investigació en Epidemiologia Molecular, ambdós liderats per Fernando González Candelas, catedràtic de Genètica i investigador de l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio) de la Universitat de València i del CSIC, i el Servei de Seqüenciació i Bioinformàtica de Fisabio que coordinen Giuseppe d’Auria i Llúcia Martínez.