Universidad de ValenciaOferta Científico Tecnológica COVIDOferta Científico Tecnológica COVID Logo del portal

Listado de Vídeos

Andrés Boix Palop, professor de Dret Administratiu a la Universitat de València ens parla de quins són els instruments bàsics amb els quals comptem en el Dret espanyol i com poden i deuen ser emprats per a traure'ls un millor rendiment. Moltes vegades la possibilitat de posar en marxa la resposta epidemiològica necessària a cada moment dependrà de l'existència i bon ús dels mitjans jurídics a disposició de les autoritats per al seu més correcte i eficaç desplegament.

The Michaelis complex was built using the crystal structure with PDB code 6Y2F as starting point. the substrate has the amino acid sequence Ac-Ser-Ala-Val-Leu-Gln-Ser-Gly-Phe-NMe.

This is a 10 ps simulation at 300 K performed with AMBER-Gaussian

The Michaelis complex was built using the crystal structure with PDB code 6Y2F as starting point. the substrate has the amino acid sequence Ac-Ser-Ala-Val-Leu-Gln-Ser-Gly-Phe-NMe.

This is a NVT simulation at 300 K performed with AMBER19 GPU using a 2 fs time step. SHAKE was used.

La Universitat de València ha registrat una sol·licitud de patent d’una candidata a vacuna contra la COVID-19, desenvolupada per un equip d’investigació del Departament de Microbiologia. Es tracta d’una vacuna del tipus de subunitat (aquelles dissenyades a partir de components de virus o bacteris) i està basada en la proteïna S del SARS-CoV-2.

Un estudio de la Universitat de València, el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) y la Entidad Pública de Saneamiento de Aguas de la Comunidad Valenciana ha detectado material genético del coronavirus SARS-CoV-2 en aguas residuales no depuradas del área metropolitana de Valencia antes del 24 de febrero, fecha en la que se conoció el primer caso valenciano de COVID-19. Los restos del virus desaparecieron después de la depuración, como confirman los análisis. Para monitorizar y detectar material genético del virus en este tipo de aguas, la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica de la Generalitat Valenciana ha propuesto un convenio con la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló y la Universitat Miguel Hernández.

El análisis genómico ha sido llevado a cabo por la Unidad Mixta en Infección y Salud Pública de la Universitat de València y la Fundación para el Fomento de la Investigación Sanitaria y Biomédica de la Comunidad Valenciana Fisabio, el Grupo de Investigación en Epidemiología Molecular, ambos liderados por Fernando González Candelas, catedrático de Genética e investigador del Instituto de Biología Integrativa de Sistemas (I2SysBio) de la Universitat de València y del CSIC, y el Servicio de Secuenciación y Bioinformática de Fisabio que coordinan Giuseppe d’Auria y Llúcia Martínez.