Logo de la Universitat de València Logo UV RCC-Harvard Logo del portal

El prof. Pedro Morillo nou Delegat de la Universitat de València en el RCC Harvard

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 19 de gener de 2024
Pedro Morillo

El Real Colegio Complutense és un centre afiliat a Harvard University dirigit a l'impuls de la cooperació acadèmica, científica i cultural entre la universitat americana i el Sistema Espanyol d'Educació.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre ha nomenat el catedràtic de la Universitat, Pedro Morillo nou Delegat de la Universitat de València en el Real Colegio Complutense de Harvard. D’aquesta manera, Morillo suma aquesta nova competència de gestió a la que ja exercia com a director del Centre d’Idiomes.

El Real Col·legi Complutense at Harvard (RCC) és un centre afiliat a Harvard University des de 1990. RCC és una organització no governamental dirigida a l'impuls de la cooperació acadèmica, científica i cultural entre la Harvard University i el Sistema Espanyol d'Educació Superior.

La Universitat de València manté subscrit un acord d'associació amb el Real Col·legi Complutense de Harvard University que permet al professorat i estudiants d'ambdues institucions treballar conjuntament.

 

Pedro Morillo

Pedro Morillo es va graduar en Enginyeria Superior en Informàtica en 1998 per la Universitat de València (Espanya), universitat en la qual es va doctorar anys més tard (2004) amb una tesi denominada “Millora de les prestacions dels Entorns Virtuals Distribuïts”, que va rebre el premi extraordinari de doctorat. Actualment, el Dr. Morillo és professor catedràtic d'universitat del Departament d'Informàtica i membre de l'Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) de la Universitat de València (Espanya), on desenvolupa la seua carrera investigadora. En aquest sentit, la seua investigació se centra en els paradigmes i sistemes de computació associats RV/RA distribuïda, interfícies avançades home-màquina i interacció multimodal (MDI) per a aplicacions tant industrials, com del camp de la medicina.

D'altra banda, ha realitzat estades post-doctorals d'investigació com a científic visitant en les universitats Iowa State University (Estimes, IA, USA) en 2004, University of Louisiana (Lafayette, LA, USA) en 2006, CAU Chung-Ang University (Seoul, Korea) en 2009 i University of Arkansas (Little Rock, AR, USA) en 2017, centre últim amb el qual col·labora activament.

Des de l'any 2015 i fins a l'actualitat, exerceix diferents càrrecs de gestió universitària relacionats amb la promoció i gestió d'estudis, així com amb l'estratègia online institucional.