Logo de la Universitat de València Logo UV RCC-Harvard Logo del portal

La Universitat presenta les beques i ajudes del Real Colegio Complutense de Harvard

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 22 de febrer de 2024
 

La sessió informativa s’ha celebrat al Saló d’Actes de Rectorat i ha estat adreçada al professorat amb dedicació completa de la Universitat i a les persones que hagen defés la seua tesi doctoral recentment.

El professor i catedràtic de la Universitat de València, i també delegat de la rectora per al Real Colegio Complutense de Harvard, Pedro Morillo ha presentat al professorat i doctorats que han llegit recentment la seua tesi la convocatòria del curs 2024 de les beques i ajudes del Real Colegio Complutense de Harvard – Universitat de València.

En la sessió s’ha informat dels diferents tipus de beques: Postdoctoral Reserach Fellowships ; Faculty Researchs Fellowships; Travel Grants for Short-term funded visits; i les Short senar-unded visits, les seues característiques, al públic al que s’adrecen, dels períodes de sol·licituds, dels requeriments, les dotacions econòmiques, etc. Les quals es poden consultar el web "UV RCC-Harvard"..

A més, també informat de que el Centre d’Idiomes està acreditat per a la certificació de les proves TOEFL, titulació necessària per a accedir a algunes de les beques.

En l’acte també han participat la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, i el vicerector d’Internacionalització i Multilingüisme, Carles Padilla.

Real Colegio Complutense Harvard University – Universitat de València

La UV manté subscrit un acord d’associació amb el Real Colegio Complutense d’Harvard University que permet al professorat i estudiants de totes dues institucions treballar conjuntament.

El RCC és una institució acadèmica única que sorgeix de la col·laboració entre la Universidad Complutense de Madrid i Harvard University, a les que posteriorment s'uneixen la Universidad Rey Juan CarlosUniversidad Politécnica de MadridUniversidad de Alcalá de HenaresUniversidad de Sevilla  i la Universitat de València. Situat a Cambridge, Massachusetts, este col·legi és un centre d'excel·lència que promou l'intercanvi cultural i acadèmic entre Espanya i els Estats Units. A través de programes innovadors i activitats diverses, el RCCH exercix un paper crucial en l'enfortiment dels llaços educatius i culturals entre totes dues nacions.

Un dels aspectes més destacats del RCCH és la seua capacitat per a facilitar l'intercanvi d'estudiants i acadèmics entre totes dues institucions. A través de programes de beques i residències, el RCCH brinda a estudiants i professionals l'oportunitat de submergir-se en un entorn acadèmic diferent, enriquint la seua experiència educativa i promovent un enteniment més profund de les perspectives culturals i acadèmiques.