Logo de la Universitat de València Logo UV RCC-Harvard Logo del portal

Sessions informatives programa RCCH-UV 2024

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 9 de febrer de 2024
Professora donant classe

Com en anys anteriors, s'han convocat dues reunions informatives on es presentarà el programa de beques i ajudes, corresponent a la Convocatòria 2024 del Real Col·legi Complutense a Harvard (RCCH), específicament destinades a professorat de la Universitat de València, així com a aquelles persones que hagen defés recentment la seua tesi doctoral.

La primera d'estes sessions informatives està orientada a totes les persones que hagen defés la seua tesi doctoral entre el 01/09/22 i el 31/03/24. Esta sessió informativa, de caràcter presencial i el desenvolupament del qual no serà gravat, es va realitzar el dilluns 19/02 a les 13:00h a la Sala de Juntes de l'edifici de Rectorat.

D'altra banda, la segona de les sessions informativa està destinada a tot el professorat a temps complet de la Universitat de València. Esta reunió es realitzarà dimecres vinent 21 de febrer a les 13:00h a la Sala d'Actes de l'edifici de Rectorat serà també presencial però pròximament es publicarà un vídeo amb la seua gravació en esta mateixa pàgina.