Logo de la Universitat de València Logo Secció Sindical de SATTUi Logo del portal

Comité de Seguretat i Salut, 28 de gener de 2021

  • 28 de gener de 2021
Image de la noticia

Reunió del Comité de Seguretat i Salut 28/01/2021

 

Estimades companyes,

Estimats companys,

 

Com us vam anunciar, per petició de les delegades i delegats de prevenció, l'Administració de la UVEG (part empresarial) va convocar per avui una reunió del CSS amb l'únic punt de l'ordre del dia d'aprovar o no la proposta de passar a la docència on-line i al teletreball, de la qual ja us vam informar en l'anterior "SATTUi INFORMA".

 

Resumint, la reunió ha començat amb una intervenció del gerent i el degà de Fisioteràpia (en representació de la part empresarial), qui, amb variada argumentació, ha demanat la retirada d'aquesta proposta, i CCOO ha intervingut a continuació per anunciar que la retirava.

 

Els portaveus dels sindicats representats, han intervingut per expressar les seues objeccions i postures, i en general s'ha defensat la conveniència en aquests moments del teletreball, fins on es puga, d'aquell personal que així ho vulga i puga.

 

Com cada sindicat us enviarà el seu informe d'aquesta reunió, a continuació incloem els quatre punts de la nostra intervenció:

 

 

Posició de SATTUi (que hem demanat que conste en l'acta de la reunió del CSS del dia 28 de gener de 2021):

 

1) Rebutjar la votació en la mesura que l’Administració institucional de la UVEG ha pres la decisió de suspendre la docència presencial i haver-ho fet públic als mitjans. [no té ja sentit]

 

2) Expressar el nostre malestar i queixa per haver pres la decisió, l’Administració institucional, sense comptar amb el CSS.

 

3) Expressar el nostre malestar per la negativa de l’Administració a no acceptar la votació en la passada reunió del CSS, fa escassament uns pocs dies, al·legant que no estava en l’ordre del dia, quan el fet que ho estiga sols depén de la part institucional, malgrat que la proposta de CCOO va ser enviada abans d'aquella reunió.

 

4) Demanar que s'aplique al PAS l'opció de teletreballar, fins on siga possible, de manera urgent. [Amb la intenció d’aplicar un percentatge major de teletreball i fer-lo extensiu a tot el personal que puga exercir esta modalitat de treball]. I hem convidat a les delegades i delegats presents, i als sindicats, a subscriure aquesta proposta de forma col·lectiva.

Salutacions!