• .
 • .
 • .

Eleccions d'estudiants a Consell de Departament

31/12/17

El Director del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica convoca eleccions per al proper 30 de novembre, per la renovació dels representants d'estudiants del Consell de Departament.

[Llegir més]

  L'àrea de Teledetecció Novena en el Center for World University Rànquings (CWUR)

  28/11/17

  El Center for World University Rànquings (CWUR) publica les classificacions universitàries globals que mesuren la qualitat de l’educació i la capacitació dels estudiants, així com el prestigi dels membres de cada facultat i la qualitat de la seua recerca independentment d’enquestes i dades publicades per les pròpies universitats i situa l'àrea de Teledetecció en el novè lloc amb 83,62 punts sobre 100.

  [Llegir més]

   José Antonio Sobrino, reelegit com a president de l’Associació Espanyola de Teledetecció

   20/10/17

   El catedràtic de Física de la Terra de la Universitat de València José Antonio Sobrino ha sigut reelegit president de l’Associació Espanyola de Teledetecció (AET) per al període 2017-2021. La decisió s’ha pres durant l’assemblea celebrada en l’Auditori i Centre de Congressos Víctor Villegas de Múrcia en el marc del XVII congrés de l’associació.

   [Llegir més]

    La viscoelasticitat dels materials i les aplicacions en la indústria, eixos del congrés en reologia IBEREO 2017

    06/09/17

    Sota el lema ‘The multidisciplinary science of Rheology. Towards a healthy and sustainable development’, la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València ADEIT acull entre el 6 al 8 de setembre el congrés internacional sobre reologia IBEREO 2017. Aquesta trobada abordarà com, hui en dia, la reologia –que estudia com flueixen i es deformen els materials– és «indispensable» en la indústria, tant en la gestió de qualitat, com en el processament en la fàbrica i en la formulació de nous productes, ja que és necessari conèixer com es comporten i com es pot modificar la seua consistència.

    [Llegir més]

     La Universitat de València es la undécima institución de enseñanza superior del mundo en Teledetección

     27/07/17

     La Universitat de València es la undécima institución de enseñanza superior del mundo en Teledetección y la vigesimoprimera en Ciencia y Tecnología Alimentaria, según el Global Ranking of Academic Subjects, publicado por ShangaiRanking Consultancy, la entidad que elabora el Ranking de Shangai. Además, en tres materias más (Física, Instrumentación Científica y Tecnológica, y Ciencia Energética e Ingeniería) está entre las 150 primeras del mundo. La clasificación, sobre 4.000 universidades, sitúa la de Valencia en el rango de las cinco mejores de España en 15 de las 52 materias analizadas.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies