Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 19/07/19

  El 'machine learning' continua proporcionant dades per a l'Observació de la Terra

  L'equip d'investigadors liderat per la Universitat de València, en col·laboració amb la University of Oxford (UK) i el Max Planck Institute of Biogeochemistry (Alemanya) han proporcionat una revisió d'algorismes de machine learning capaços de millorar les estimacions de variables crítiques per al monitoratge de la Terra. Després de publicar recentment en Nature diferents algorismes capaços d'aprendre les relacions causals entre variables a partir de dades, ara l'investigador de la Universitat de València Gustau Camps-Valls, juntament amb científics de l'Oxford University i el Max Planck Institute of Biogeochemistry (Alemanya), argumenta en un nou treball que els algorismes actuals estan limitats en diferents sentits.

  [Llegir més]

 • 19/07/19

  Ranking de Shanghái per matèries de 2019, la Universitat de València (UV) és la 9ª del món en Teledetecció

  La Universitat de València (UV) és la 9ª del món en Teledetecció (Dpto. de Física de la Terra i Termodinàmica – Facultat de Física) i la 21 en Tecnologia i Ciència dels Aliments, sent en tots dos casos la millor d'Espanya, segons Ranking de Shanghái per matèries de 2019. La Universitat de València està entre les 150 millors del món en 9 disciplines, dos més que fa un any. Manté o reforça el seu lideratge en sis matèries: Teledetecció, Tecnologia i Ciència dels Aliments, Gestió Turística, Salut Pública, Ciències Agrícoles i Administració i Direcció d'Empreses (ADE).

  [Llegir més]

 • 06/06/19

  Renovació de l'Acreditació - Visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CEE)

  El pròxim 7 de juny rebrem la visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CEE), per a la renovació de l'acreditació del Doctorat en Teledetecció.

 • 06/06/19

  El professor i investigador del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica, José Antonio Sobrino Rodríguez, premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019

  El catedràtic José Antonio Sobrino Rodríguez, professor i investigador del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica, de la Universitat de València, ha rebut el prestigiós premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019.

  [Llegir més]

 • 02/04/19

  L'Institut d'Orientació de vol (IFF) , Braunschweig, Alemanya, busca estudiants de doctorat, en Meteorologia / Física / Enginyeria, interessats en investigació de l'atmosfera.

  L'Institut d'Orientació de Vol (IFF) que forma part de la Technische Universität Braunschweig, Alemanya, i ubicat en l'aeroport d'investigació de Braunschweig opera diverses UAS meteorològiques (Aeri no tripulat) i Sistemes i avions d'investigació tripulats. Està buscant estudiants de doctorat, per a projecte científic, desenvolupament, integració de sensors, electrònica i adquisició de dades, així com per a la preparació, participació i anàlisi de dades de campanyes de camp amb UAS, començant el més prompte possible.

  [Llegir més]

 • 02/04/19

  Cata a cegues de productes gourmet i marca blanca

  El professor Roberto Pedrós junt als finalistes de la Comisió del Grau en Ciències Gastronòmiques de la Universitat de València, Nicolás Escobar, Sandra Notario, Ángela Sánchez, Silvia Bobadilla i Marta Cuenca, han preparat una cata a cegues, de productes gourmet i marca blanca, així com un divertit “Insect Challenge”, en el departament de Física de la Terra i Termodinàmica.

  [Llegir més]

 • 13/03/19

  Audiència Pública Màsters Oficials en Física Avançada, Física Mèdica i Teledetecció.

  Audiència Pública el dia 22 de març de 12:00 a 13:00 hores en la Sala de Graus ‘LISE MEITNER’, situada a la planta baixa del bloc C de la Facultat. ¡¡¡ VINE I OPINA !!!

 • 13/03/19

  Avaluació Externa per a la Reacreditació dels Títols de Màster

  Els propers dies 21 i 22 de març la Facultat de Física rebrà la visita del Comitè d'Avaluació Externa designat per l’AVAP que, en el marc del procediment de renovació de l'acreditació de títols universitaris, ha d'avaluar els Màsters Oficials en Física Avançada, Física Mèdica i Teledetecció.

  [Llegir més]

 • 01/03/19

  Lectura Defensa de Tesi del Doctorat en Teledetecció

  Defensa de Tesi Doctoral de María Dolores Freile Aranda el pròxim 5 d'abril de 2019.

  [Llegir més]

 • 22/02/19

  Position Post-Doctoral Research Assistant: Marine Remote Sensing Analyst

  The Faculty of Science and Engineering of the University of Hull (UK), offer position to work in the Department of Biology and Marine Sciences with an experienced project team combining marine biology, physics and offshore engineering in Project Aura

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies