• .
 • .
 • .

El 'machine learning' continua proporcionant dades per a l'Observació de la Terra

19/07/19

L'equip d'investigadors liderat per la Universitat de València, en col·laboració amb la University of Oxford (UK) i el Max Planck Institute of Biogeochemistry (Alemanya) han proporcionat una revisió d'algorismes de machine learning capaços de millorar les estimacions de variables crítiques per al monitoratge de la Terra. Després de publicar recentment en Nature diferents algorismes capaços d'aprendre les relacions causals entre variables a partir de dades, ara l'investigador de la Universitat de València Gustau Camps-Valls, juntament amb científics de l'Oxford University i el Max Planck Institute of Biogeochemistry (Alemanya), argumenta en un nou treball que els algorismes actuals estan limitats en diferents sentits.

[Llegir més]

  Ranking de Shanghái per matèries de 2019, la Universitat de València (UV) és la 9ª del món en Teledetecció

  19/07/19

  La Universitat de València (UV) és la 9ª del món en Teledetecció (Dpto. de Física de la Terra i Termodinàmica – Facultat de Física) i la 21 en Tecnologia i Ciència dels Aliments, sent en tots dos casos la millor d'Espanya, segons Ranking de Shanghái per matèries de 2019. La Universitat de València està entre les 150 millors del món en 9 disciplines, dos més que fa un any. Manté o reforça el seu lideratge en sis matèries: Teledetecció, Tecnologia i Ciència dels Aliments, Gestió Turística, Salut Pública, Ciències Agrícoles i Administració i Direcció d'Empreses (ADE).

  [Llegir més]

   Renovació de l'Acreditació - Visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CEE)

   06/06/19

   El pròxim 7 de juny rebrem la visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CEE), per a la renovació de l'acreditació del Doctorat en Teledetecció.

    El professor i investigador del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica, José Antonio Sobrino Rodríguez, premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019

    06/06/19

    El catedràtic José Antonio Sobrino Rodríguez, professor i investigador del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica, de la Universitat de València, ha rebut el prestigiós premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019.

    [Llegir més]

     L'Institut d'Orientació de vol (IFF) , Braunschweig, Alemanya, busca estudiants de doctorat, en Meteorologia / Física / Enginyeria, interessats en investigació de l'atmosfera.

     02/04/19

     L'Institut d'Orientació de Vol (IFF) que forma part de la Technische Universität Braunschweig, Alemanya, i ubicat en l'aeroport d'investigació de Braunschweig opera diverses UAS meteorològiques (Aeri no tripulat) i Sistemes i avions d'investigació tripulats. Està buscant estudiants de doctorat, per a projecte científic, desenvolupament, integració de sensors, electrònica i adquisició de dades, així com per a la preparació, participació i anàlisi de dades de campanyes de camp amb UAS, començant el més prompte possible.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies