• .
 • .
 • .

Audiència Pública Màsters Oficials en Física Avançada, Física Mèdica i Teledetecció.

13/03/19

Audiència Pública el dia 22 de març de 12:00 a 13:00 hores en la Sala de Graus ‘LISE MEITNER’, situada a la planta baixa del bloc C de la Facultat. ¡¡¡ VINE I OPINA !!!

  Avaluació Externa per a la Reacreditació dels Títols de Màster

  13/03/19

  Els propers dies 21 i 22 de març la Facultat de Física rebrà la visita del Comitè d'Avaluació Externa designat per l’AVAP que, en el marc del procediment de renovació de l'acreditació de títols universitaris, ha d'avaluar els Màsters Oficials en Física Avançada, Física Mèdica i Teledetecció.

  [Llegir més]

   Lectura Defensa de Tesi del Doctorat en Teledetecció

   01/03/19

   Defensa de Tesi Doctoral de María Dolores Freile Aranda el pròxim 5 d'abril de 2019.

   [Llegir més]

    Position Post-Doctoral Research Assistant: Marine Remote Sensing Analyst

    22/02/19

    The Faculty of Science and Engineering of the University of Hull (UK), offer position to work in the Department of Biology and Marine Sciences with an experienced project team combining marine biology, physics and offshore engineering in Project Aura

    [Llegir més]

     Manuel Campos: Guardonat amb el Premi extraordinari de Doctorat 2017-2018 en l’àrea de Física

     18/02/19

     Manuel Campos Taberner, originari de Vila-real (Castelló), ha rebut el Premi extraordinari de Doctorat en l’àrea de Física per la seua tesi “Development of an Earth observation processing chain for crop biophysical parameters at local and global scale”. El treball ha estat dirigit per Francisco Javier García Haro, investigador principal del projecte LSA-SAF del grup ERS, i Gustau Camps Valls, catedràtic d’Enginyeria electrònica i investigador a l’IPL al grup Image and Signal Processing (ISP). La tesi posa de manifest que l’ús de la tecnologia Big Data en aplicacions reals en agricultura i en monitorització de la vegetació de la terra és factible.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies